Discretionair beheer: ook iets voor jou?

Als je kiest voor discretionair beheer laat je het beheer van je vermogen over aan een team van experten. Deze experten volgen dagelijks de markten van nabij op en doen dit met respect voor het risico dat je daarbij wil nemen en de beleggingsstrategie waarvoor je gekozen hebt.

De gekozen experten doen dit beheer in jouw naam. Je delegeert dit beheer dus volledig aan de expert die hiervoor een mandaat gekregen heeft.

Waarom kiezen voor discretionair beheer?

Een actieve beheerder kan veel sneller ingrijpen en herpositioneren bij een veranderende markt.

Door beroep te doen op een expert krijg je toegang tot de meest professionele fondsbeheerders ter wereld. 

Discretionair beheer is op maat van jouw specifieke financiële doelstellingen, verwachtingen en risicoprofiel.

Discretionair beheer laat toe om een veel bredere spreiding te hanteren tussen sectoren, thema’s, regio’s én fondsbeheerders.

Ook iets voor jou?

De meeste van onze klanten kiezen vandaag voor discretionair beheer. Wil je weten of dit ook iets is voor jou, contacteer dan je ambassadeur:

  • Je ambassadeur gaat samen met jou na wat je beleggingsprofiel is. Hij zal je vervolgens een voorstel bezorgen dat aansluit bij jouw profiel. Ben je van nature een defensieve belegger, dan zal je ook een voorstel krijgen dat weinig risico inhoudt.
  • Elk fonds heeft een bepaalde risicoklasse, gaande van 1 tot 7. Hoe lager het cijfer, des te lager het risicoprofiel van het fonds.
  • Spreiding is het sleutelwoord bij beleggen. Zo zorg je er best voor dat er een mooie spreiding is naar regio, sectoren, activaklassen (aandelen, obligaties, cash …) … Zo spreid je ook het eventuele risico.

AllCover

Gistelsteenweg 38
8490 Varsenare
 
Telefoonnummer: 050 77 69 69
 
FSMA 114682A
RPR 0634.579.047
 

    © 2022 Gardanto. Alle rechten voorbehouden. Design door Cats&Dogs.