Gardanto in de pers

Cashoverschotten bezorgen zaakvoerders vaak kopzorgen. 

Spaargeld brengt zo goed als niets meer op. Integendeel: de banken rekenen almaar vaker negatieve rentes aan op hun professionele spaarrekeningen. Zeker nu ook nog de inflatie knabbelt aan de waarde van hun kapitaal, gaan vennootschappen op zoek naar alternatieven.

Het goede nieuws is dat die mogelijkheden er zijn.

Het Luxemburgse kapitalisatiecontract is een prima oplossing voor vennootschappen die op maat willen beleggen.
 
👉 Ook Trends merkte de oplossing op die we met Gardanto hebben gecreëerd.

Ook iets voor jou?

De meeste van onze klanten kiezen vandaag voor discretionair beheer. Wil je weten of dit ook iets is voor jou, contacteer dan je ambassadeur:

  • Je ambassadeur gaat samen met jou na wat je beleggingsprofiel is. Hij zal je vervolgens een voorstel bezorgen dat aansluit bij jouw profiel. Ben je van nature een defensieve belegger, dan zal je ook een voorstel krijgen dat weinig risico inhoudt.
  • Elk fonds heeft een bepaalde risicoklasse, gaande van 1 tot 7. Hoe lager het cijfer, des te lager het risicoprofiel van het fonds.
  • Spreiding is het sleutelwoord bij beleggen. Zo zorg je er best voor dat er een mooie spreiding is naar regio, sectoren, activaklassen (aandelen, obligaties, cash …) … Zo spreid je ook het eventuele risico.

Heb je hierover nog vragen? Neem contact op met onze ambassadeurs

Deel dit artikel: