Sterke partners

Bâloise Luxembourg Life

Bâloise Vie Luxembourg S.A. is een dochtermaatschappij van de Zwitserse Baloise Groep.

Bâloise Lux beschikt over een sterke financiële expertise en kennis over vermogensbeheer en successieplanning. Met deze achtergrond kan de maatschappij innovatieve verzekeringsoplossingen aanbieden op maat voor veeleisende beleggers, die het beheer, het behoud en de overdracht van hun vermogen willen waarborgen.

De verzekeringsoplossingen die Bâloise Vie Luxembourg S.A. biedt, zijn gericht op verschillende soorten klanten en in het bijzonder op vermogende particulieren of ondernemingen.

Lees hier welke extra bescherming de Luxemburgse wetgeving biedt voor uw kapitaal.

Baloise Assurances
Shelter Investment Management

ShelteR IM

ShelteR Investment Management is een Luxemburgse beheersvennootschap, die fondsen beheert in Luxemburg en België.

Als belegger zoekt u naar een beleggingsportefeuille op maat, afgestemd op uw beleggingsdoelstellingen. ShelteR beschikt over een team van ervaren vermogensbeheerders met de nodige capaciteiten om het beheer en de trading desk activiteiten uit te voeren. ShelteR werkt steeds als een sparring partner met het investeringscomité en voert een beleid dat nauw aansluit bij de gekozen beleggingsstrategie.

Voor Gardanto kozen we ShelteR als onafhankelijk vermogensbeheerder die daarbij instaat voor het effectief beheer, de opvolging en rapportering.

Poggio

Poggio is een coöperatieve onderneming van gedreven verzekeringsmakelaars. Ze verenigt makelaars die geloven in de kracht van persoonlijk advies in een digitale wereld. 

Poggio versterkt de commerciële slagkracht van haar leden en neemt daarom zoveel mogelijk zorgen weg van haar leden. De leden van Poggio genieten van een ruime ondersteuning, waardoor ze een betere service kunnen leveren aan hun klanten.

Vanuit de samenwerking ontstaan ook nieuwe ideeën die een antwoord moeten bieden op de noden van de klant. Op deze manier kwam ook de visie tot stand waaruit Gardanto is ontstaan.

Poggio
Pensioenmanager

Pensioenmanager.be

Pensioenmanager is een neutraal platform dat u toelaat om zelf de touwtjes van uw toekomst terug in handen te nemen. 

U vindt er informatie, maakt toegepaste simulaties, stelt een totaaldossier samen én u kan een afspraak maken met een expert. Die expert volgt uw dossier nauwgezet op en doet suggesties om uw plan nog beter af te stemmen op wat u echt nodig hebt.

Dat doet Pensioenmanager.be op een persoonlijke, energieke manier, helemaal op uw maat. Direct digitaal beschikbaar in combinatie met een betrouwbare lokale expert.

Medicusspecialist

Medicusspecialist groepeert onafhankelijke verzekeringsmakelaarsboekhoudersadvocaten en bankiers. Samen zorgen ze voor een volledige begeleiding van de medicus. 

Hun specialiteit zijn medische en paramedische vrije beroepen. Ze helpen hen met RIZIV-contracten, verzekeringen, sparen en beleggen, kredieten en ook met het oplossen van fiscale en juridische vraagstukken. Bovendien heeft Medicusspecialist kantoren over heel Vlaanderen.

medicusspecialist
Cats&Dogs Green Business Solutions

Cats&Dogs

Om onze marketingstrategie vorm te geven, werkt Gardanto samen met de digitale marketeers van Cats&Dogs. Zij bouwen mee aan ons marketingplan waarbij de juiste doelgroep wordt bepaald, die matcht met het aanbod. Samen met hen bouwen we diverse kanalen uit die aansluiten bij onze strategie.

Cats&Dogs zorgt voor de juiste focus zodat u als klant centraal blijft en gepast wordt aangesproken.